miercuri, 18 septembrie 2013

OKTOBER FEST BRASOV 2013








 Organizatorii au promis in 2012:
- un cort mai mare cu mai multe locuri – si s-au tinut de cuvand, capacitatea cortului fiind considerabil mai mare decat in anii precedenti. De asemenea trebuie mentionata si terasa exterioara creata pentru cei care au dorit sa savureze berea si specialitatile gastronomice in aer liber
- mai multa distractie in cort – si si-au indeplinit promisiunea prin oferta unui program artistic mai amplu si momente deosebite, fanfare, micutul tobosar Eduard Hosu, Trupa 6, Dansuri germane si nelipsitii Wirbelwind.
- Servicii mai bune si un decor mai frumos – parerea generala a publicului la acest capitol fiind una pozitiva.
 Ce pregatim pentru 2013??? …muuuuuulllllttteeeeeee surprize!!!
OKTOBERFEST 2013 din 06-15 septembrie
10 zile de distractie la cote maxime
„Deși micul Oktoberfest de la Brașov devine din ce în ce mai mareeeeee, este neîncăpator pentru miile de vizitatori care caută voie bună și distracție la superlativ!” titrau ziarele locale după prima zi de festival în 2011.
Debutând în 2009 la poalele Tâmpei datorită unei ambiții a comunității săsești reprezentată prin Clubul Economic German, Micul Oktoberfest Brașov a înregistrat un succes la care nici organizatorii nu se așteptau.
 O tradiție germană adoptată după modelul autentic bavarez, râuri de bere, muzică germană, fanfară, specialități culinare bavareze, un cort imens, jocuri cu premii, sponsori cu renume, deschiderea festivalului prin „a da cep” butoiului cu bere de către autorități romane și germane, reprezintă rețeta de succes a Oktoberfest Brașov. Leul bavarez încoronat la Brașov a devenit stema Oktoberfest-ului autohton care va implini 4 ani, față de fratele lui mai mare, bavarez, care în 2012 va avea 202 ani.
CORT
 „Cel mai mare cort montat vreodată în România”